Kecurian motosikal adalah masalah serius yang menjejaskan ribuan penunggang motosikal setiap tahun. Bayangkan pulang ke rumah selepas seharian bekerja dan anda dapati motosikal anda hilang. Atau lebih teruk lagi, ia dicuri semasa anda meninggalkan motosikal anda di luar kedai selama beberapa minit sahaja untuk membeli barangan runcit anda.

Cara terbaik untuk melindungi diri anda daripada kecurian motosikal adalah dengan memasang GPS Tracker pada motor anda. GPS Tracker akan memberi anda peluang terbaik untuk menjejak motosikal anda jika ia dicuri dan memberikan ketenangan fikiran kerana anda boleh menjejaki lokasinya pada bila-bila masa. Memasang GPS Tracker motor adalah mudah dan mudah, jadi tiada alasan untuk tidak mengambil langkah berjaga-jaga tambahan ini terhadap kecurian. Jangan biarkan diri anda menjadi satu lagi statistik- pastikan anda mempunyai perlindungan yang betul untuk perjalanan anda!

Cara GPS Tracker untuk Motor Berfungsi

GPS Tracker untuk motor hari ini menggunakan teknologi yang sangat maju, dimana ia membenarkan bukan sahaja satu titik atau garisan dipaparkan pada peta, tetapi juga memberikan butiran tambahan seperti maklumat masa nyata mengenai kedua-dua motosikal dan persekitarannya. Ia juga memberi gambaran tentang kelajuan, tempat dan kelakuan pemandu motosikal. Peranti dan aplikasi dipasang di dalam motosikal oleh juruteknik berlesen supaya anda boleh memerhati motosikal anda pada paparan telefon anda apabila dikehendaki. Di Terminal Tracker, pelanggan kami menawarkan perkhidmatan yang pantas dan boleh dipercayai.

Bagi pemilik motosikal individu, selain daripada melindungi motosikal daripada dicuri, GPS Tracker untuk motor juga sangat membantu dalam:

  • Mencari motosikal jika anda tidak ingat di mana anda meletakkannya. Terutamanya sangat membantu di kawasan membeli-belah yang besar atau di kawasan lapang.
  • Membantu ahli keluarga lain menjejaki anda jika melakukan perjalanan jauh. Sekiranya berlaku kemalangan, anda boleh dengan cepat mengetahui dan mengambil tindakan yang sewajarnya.
  • Menangkap pasangan curang. Jika anda mengesyaki pasangan anda menipu anda, GPS Tracker untuk motosikal boleh menjadi alat yang tidak ternilai dalam menangkap mereka dalam perbuatan itu. Dengan penjejak GPS untuk motosikal, anda boleh menjejaki pergerakan pasangan anda dan melihat sama ada mereka pergi ke tempat yang tidak sepatutnya. Anda juga boleh menyediakan makluman supaya anda tahu bila pasangan anda memasuki atau meninggalkan kawasan tertentu.
  • Menjejaki anak remaja anda ke mana mereka pergi jika anda bimbang tentang keselamatan mereka, terutamanya remaja yang baru mendapat lesen penunggang. Jika anda mempunyai anak remaja yang baru mendapat lesen penunggang mereka, mungkin sukar untuk menjejaki ke mana mereka pergi dan memastikan keselamatan mereka. Memasang penjejak GPS pada motosikal mereka ialah cara terbaik untuk memantau keberadaan mereka dan memastikan mereka tidak mengalami sebarang situasi berbahaya.

GPS Tracker untuk motosikal akan membolehkan anda melihat dengan tepat di mana anak anda berada pada setiap masa, malah anda boleh menyediakan makluman supaya anda tahu bila mereka memasuki atau meninggalkan kawasan tertentu. Ini boleh memberi anda ketenangan fikiran kerana mengetahui bahawa anak anda selamat dan terjamin semasa mereka keluar menunggang.

  • Dapatkan bantuan segera jika anda terkandas atau dalam kemalangan, terutamanya jika anda sendiri tidak biasa dengan kawasan itu.Mempunyai GPS Tracker untuk motosikal anda boleh menjadi penyelamat jika anda mendapati diri anda terkandas atau dalam kemalangan. Dengan GPS Tracker, anda boleh mendapatkan bantuan segera tidak kira di mana anda berada. Ini amat berguna jika anda tidak biasa dengan kawasan itu dan tidak tahu siapa yang perlu dihubungi untuk mendapatkan bantuan.

GPS Tracker akan membolehkan perkhidmatan kecemasan mencari kedudukan tepat anda dengan cepat dan tepat, supaya anda boleh mendapatkan bantuan yang anda perlukan secepat mungkin.

Mempunyai GPS Tracker untuk motosikal anda boleh sangat membantu dalam banyak situasi. Sama ada anda berjalan jauh atau hanya menunggang di sekitar bandar, mempunyai GPS Tracker yang boleh dipercayai untuk motosikal anda akan memberi perubahan.

Memasang GPS Tracker pada motosikal anda adalah salah satu kaedah yang paling boleh dipercayai untuk mempertahankannya daripada pencurian atau kecuaian. Bergantung pada jenis peranti, kos mungkin berbeza-beza. Terminal Tracker menawarkan peranti GPS Tracker motor yang berpatutan dengan tawaran hebat dan kami juga mempunyai pasukan pemasang yang berpengalaman untuk menggunakan peranti ini di seluruh Malaysia.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share

Copyright © 2022 Terminal Tracker. All rights reserved.

Digital Marketing Malaysia by Jom.com.my